Ensikertalaisena vähän jännitti kun tiedossa oli että siellä on paljon uusia kasvoja ainkin minulle kun en ole aikaisemmin tavannut kuin Maijun ja Taavan sekä sammacon Tampereen kädentaitomessuilla. Paikalla oli yli 30 henkeä:

Karita, Sari, Heidi ,Sammacco, Maaret, Maiju, Eija, Mummeli, Minna, Merja, Jehkotar, Minna, Pimpula, Nannuli, Satu, Tintti, Pihku, Tanlittan, Calle, Satu N, Krista, Mape, Sophy, Riitta, Miia, Iippa, Pammu, Kaisa, TimiNikita, Loreal Blondi, Karjalan kurtturuusu/ Toini, Triinu,Taava & Riiviö, Hillevi55

Oli aivan Ihana tunne ja niin rento fiilis. Aika kului todella nopeasti, oli koko ajan sellainen tunne että ei halunnut lähteä pois ollenkaan. Kaikki mukana ollet olivat tosi mahtavia ja lämpimiä ihmisiä, ISO KIITOS kaikille että sain tavata ja tutustua niin ihaniin ihmisiin.

Kiitos Karitalle ja Sarille että teitte päivästä niin loistavan. Vieläkin on jänä fiilis... Kiitos myös kaikille demoamisesta!

Valitettavasti en pääse tällä kertaa leimailutaivaaseen :(

Nähdään jossain toisessa tapaamisessa ehkä. Käyn teidän blogeissa joka päivä, siis täytyy sanoa että kun oikein miettii niin olen teidän kaikkien blogeissa on käynyt paitsi kahden blogi jossa en ole aikaisemin ole käynyt. Naurua ja huumoria riitti kyllä, oli tosi kivaa. Mulla ei ollut kameraa mukana että olisin voinut kuvata. Kiitos Mummelille kyydistä ja mukavasta seurasta.

Tälläinen pino tuli leimailtua

  

 

      Ostin taavalta nämä:                                    Majulta nämä leimasimet: