Joulu on kohta ohi jo, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Lahjoja sai paljon siis mielestäni todella paljon, Lahjakorttjej ( sinelliin, kappahliin, lindeksiin ), teetä suklaata, hunjaa kynttilöitä, koruja, laukun, leijona rannekellon, nallen, joulukoristeita, magnolia leimasimia, laatikon jossa erilaisia koristeita, patakintaan, yöasun, meikkilaukun pyyhkeitä, hajuveden, sukkia, pun ja vihr ristipistokankaita, dmc floss lmuliinilankoja, maustekakun.

Miehelläni oli synttärit, ostin hänelle pastakoneen josta hän on haaveillut pari vuotta sitten jo, ostin myös hänelle ferrari dödön, vihreitä kuulia sekä halvan lakritsaa( hänen herkkujaan). Kaveriltaan hän sai jamie oliverin - jamien kotona keittokirjan. parhaalta kaveriltani hän sai kermaliköörin, ferrari dödön. Kirjekaveriltani hän sai saippuan, pyyhkeen, yöasun, suklaata.äidiltään hän sai sukkia, lahjakortin wagneriin ( miesten vaateliike), meidän yläkertaan portaisiin matot jotka estävät liukumista tai kaatumissa portaissa.

Eilen olimme äidilläni kun hänellä oli synttärit ostimme hänelle lancomen tresor hajuveden jota hän rakastaa, vein itse tekemiäni mokkapaloja.

siskolleni joulukortti

 

Mieheni tädille joulukortti

 

Toiselle siskolleni joulukortti

 

Äidilleni joulukorti

 

Mieheni tädille joulukortti

 

Meidän ystävä pariskunnalle

Parhaalle kaverilleni kortti

 

Tehtiin mieheni kanssa joulukoriste parhaan ystäväni vanhemmille. Ostin sinellistä tarvikkeet: muovipallon osat, nauhat sekä 3-D kuvat. Tuohon pallon sisälle laitettiin välilevy sekin oli ostettu sinelistä ja levyyn ensin laitettiin kaksipuoleista teippiä ja untuvaa 3-D kuvan ympärille. Mieheni kiinnitti pallo puoliskot toisiinsa pikaliimalla ja annettiin kuivua 15min. Sitten mieheni laittoi pallon ympärille ruskesta nauhaa joka kiinnitettiin myös pikaliimalla (tuo nauha laitettiin niin että ei liimattu koko pätkää kerralla muuten jos pikaliima olis silloin levinnyt ja olisi tehnyt harmaita loikkiä oalloon.) Oli tosi kiva tehdä tuo pallo suosittellin kaikille jotka tykkäävät askarrella.

 

Miehelleni synttärikortti ( hän on aina tykänny mini BMW:stä ja suunnitteli meillekin sitä ostettavaksi kun silloin piti ostaa uusi auto kun kolari vei automme), mutta mie en halunmut miniä meille.

 

Joululahjaksi miehelleni ostin hänen kauan haalimansa pastakoneen.

 

Ostin myös ferraridödön, lakritsaa sekä vihreitä kuulia ( se kerkes syödä ne hetkessä ;) )

 

Kirjekaveriltani kortt, musta se on aivan ihana...

 

Kirjekaverini vanhemmilta kortti

 

Askartelutarvikkeita kirjekaveriltani

 

Rakastan Tatty teddy juttuja, nämäkin ovat kirjekaveriltani

 

Lisää joululahjoja kirjekaveriltani

 

Nämä lahjat ovat kirjekaveriltani miehelleni. Mieheni sai häneltä synttärilahjaksi tuon lohikäärmeen ja meitä ihmetytti eettä kuinka ihmeessä hän tiesi että mieheni rakastaa lohikäärmeitä...

 

kuusenkoristeita sain myös kirjekaveriltani

 

Mieheni sai yöasun kirjekaveriltni, minäkin sain mutta omani on pyykissä tällä hetkellä.

 

Lahjoja parhaalta kaveriltani. Lindexin lahjakortti, meikkipussi, kermalikööri josta en viitsinyt ottaa kuvaa :) , maustekakku joka on syöty jo ajat sitten ovat parhaankaverini vanhemmilta.

 

Mieheni paras kaveri antoi lahjaksi meille tuon kirjan joka meiltä puuttui.

 

Kirjekaverilleni joulukorti

 

Kirjekaverini vanhemmilleni kortti

Tein yllä olevan rasian kirjekaverilleni jonka täytin pipareilla jota hän sitten kirjoitti että rakasti niitä.

 

yllä oleva rasian tein mieheni sedälle ja hänen vaimolle joka on aivan ihana. Rasian täytin fter eight suklaalla.

 

Saamani lahjat anopiltani. Kiitos lahjakorteista joille löytyy varmasti käyttöä. Kiitos aivan ihanasta kellosta joka tuli tarpeeseen kun vanha korukelloni meni rikki.

Halusin gollaläppärilaukun reissuja varten. Rakastan JLO tuoksuja, Kiitos rakas mieheni molemmista lahjoista ja geishasuklaasta. Ensi vuonna varmaan saan häneltä m&m karkkeja niitä keltaisessa pussissa olevia joit olen tähän asti olen saanut laivalta jos joku tuttava on käyny tai kirjekaverin on lähettnyt Englannista.

Äitini perhe tuttava kävi Saudi-Arabiassa ja pyysin hänen ostamaan kultaisen ranneketjun joka on 21k. Hän toi myös pari pyyhettä ja miehelleni tuon seinäkoristeen kun mieheni tykkää seinäkoristeista.