No niin minäkin tein tuon testi joka löytyy täältä http://www.tat.fi/backstage/ammatinvalinta/

Tämän ammatinvalintatestin perusteella voit tutkia omia mielenkiinnon kohteitasi. Testi perustuu väljästi amerikkalaisen psykologin John Hollandin teoriaan eri ihmistyypeistä. Kyseessä on itsearviointitehtävä, jossa sinun tulee vastata ohjelmassa esitettäviin kysymyksiin. Vastausten perusteella ohjelma laskee sinulle suuntautumistyypit. Jokaisesta tyypistä ja tyyppiyhdistelmästä ohjelma listaa myös tyypille hyvin soveltuvia aloja ja tehtäviä.

Muista kuitenkin:
• Hollandin testi on vain yksi tapa luokitella kiinnostuksen kohtaita. Testi ei siis kerro mitään "yhtä ainoaa totuutta". Jokin toinen testi voi painottaa eri asioita ja antaa siten toisenlaisia tuloksia.
• Tulokset perustuvat omiin arvioihisi, joten ne ovat sitä luotettavampia mitä harkitummin vastaat kysymyksiin. Mielipiteesi voivat kuitenkin ajan myötä muuttua, jolloin tuloskin muuttuu. Tulosta voidaan pitää siis vain viitteellisenä ja se kuvastaa tämänhetkistä tilannettasi.
• Harvat ihmiset kuuluvat vain yhteen tyyppiin. Useimmissa ihmisissä on monen tyypin piirteitä.

Tuloksesi:

Sosiaalinen 83% px_s.gifpx_s_loppu.gif
tulos_mursu.gif
Tieteellinen 24% px_i.gifpx_i_loppu.gif
Systemaattinen 45% px_c.gifpx_c_loppu.gif
Yrittävä 28% px_e.gifpx_e_loppu.gif
Taiteellinen 48% px_a.gifpx_a_loppu.gif
Käytännöllinen 29% px_r.gifpx_r_loppu.gif

Vastauksiesi perusteella olet sosiaalinen ja taiteellinen. Alle on listattu joukko ammatteja, joissa voit parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia.

Luokanopettaja
Talousopettaja
Puheopettaja
Kielten opettaja
Kosmetologi
Kampaaja
Puheterapeutti
Hammashoitaja
Pappi

Aika hyvin näköjään joku ammatti on sitten oikea, tuo hammashoitaja joka on oikeasti ammattini ja työ jonka teen...ja kyllä olen joskus harkinnut kampaajaksi, kosmetologiksi olen jo halunnut pitkään...